About us

Wat fijn dat je mijn website bezoekt, welkom!

Mijn naam is Britt, geboren in 1997.  Ja, haha, daar komt inderdaad de naam Studio 97 uit voort. Ik ben woon in Zuid- Limburg, ben Social Worker, met specialisatie jeugdzorg en werk deeltijds in de kinderopvang.

Vanuit mijn passie voor het werken met kinderen ben ik in 2020 gestart met Studio 97. Iets voor mezelf beginnen was altijd al een droom. Ik ben enthousiast begonnen met het inkopen van kleding voor zowel dames als kinderen, woonaccessoires en sieraden. Begin 2021 werd ik benaderd door een naaiatelier, met de vraag of ik het leuk vond om een eigen kledinglijn te ontwikkelen. Impulsief als ik ben pakte ik deze uitdaging met beide handen aan en ging ervoor. Ik ben heel graag creatief bezig en mijn hoofd maakt overuren als het gaat om het ontwerpen of bedenken van nieuwe ideeën voor de webshop.

Nu ruim 2 jaar later heb ik met Studio 97 een duidelijker doel voor ogen: een duurzaam label dat future proof te werk gaat. De ingekochte kleding, woonaccessoires en sieraden maken plaats voor een ruimere eigen collectie kinderkleding en -sieraden en accessoires.

Elk item is stuk voor stuk handgemaakt in Nederland,  gaaf he! Ik vind het ontzettend belangrijk dat er meer oog is voor duurzame productie, om op deze manier zowel tegemoet te komen aan de behoeftes van de huidige generaties zonder hiermee tekort te doen aan volgende generaties.

Naast duurzaamheid is kwaliteit een belangrijke pijler van Studio 97, hetgeen tot uitdrukking komt in hele fijne materialen en een persoonlijke aanpak.

Studio 97 staat voor individualiteit, trouw zijn aan jezelf en je eigen stijl. Onze producten worden allemaal ontworpen vanuit een eigen karakter. Er worden veelal stukken ontworpen die alle seizoenen gedragen kunnen worden en ook hierin komt de duurzaamheid waar Studio 97 naar streeft terug.

Iedere bestelling tovert een lach op mijn gezicht, hetzelfde gevoel wil ik jullie geven bij het ontvangen van een pakketje van Studio 97. Elke bestelling wordt met veel liefde en zorgvuldigheid ingepakt als een cadeautje voor jezelf, je mini of een ander.

Superlief als je na het doen van een bestelling een review achterlaat op google en ons tagt op social media @studio97_ninetyseven. Op onze Instagram en Facebook kun je uiteraard ook de nieuwste ontwikkelingen volgen.

”When you support a small business, you support a dream.” 💜

Veel liefs,

Britt

Free shipping

Wij bieden gratis verzending aan voor al onze klanten uit Nederland bij bestellingen vanaf 100 euro.

Great service

Wij helpen je graag bij vragen, voor, tijdens of na het plaatsen van een bestelling.

Studio 97 op Instagram