About us

Wat super leuk dat je bij onze webshop terecht bent gekomen!

Studio 97 is een webshop waar geshopt kan worden voor kinderkleding, dameskleding en woonaccessoires.

Mijn naam is Britt, ik ben afgestudeerd jeugdzorgwerker en heb een grote passie voor het werken en omgaan met kinderen. Daarnaast heb ik een passie voor interieurstyling, kleding en alles dat met de laatste trends te maken heeft.

Ik hou ervan om op een creatieve manier bezig zijn te zijn en hierbij mijn verschillende passies te combineren, hieruit is Studio 97 ontstaan. De naam Studio 97 komt deels voort uit mijn geboortejaar 1997.

In 2021 heb ik mijn eerste eigen kledinglijn ontworpen, naast het ontwerpen van de kleding vind ik het erg leuk om op een creatieve manier de fotoshoots voor te bereiden voor de mooiste plaatjes. Het label Studio 97 wordt met liefde handgemaakt in Nederland.

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in onze kleding en wil dan ook een collectie aanbieden die passend is bij elk type, zodat iedereen zich krachtig en goed voelt in onze kleding. Voor speciale verzoekjes m.b.t. maten of stoffen kan er een mail gestuurd worden naar info@studio97.nl

Wil jij in jouw winkel ook het label Studio 97 verkopen? Stuur dan eveneens een mail naar bovenstaand mailadres.

Iedere bestelling tovert een lach op mijn gezicht, hetzelfde gevoel wil ik jullie geven bij het ontvangen van een pakketje van Studio 97. Elke bestelling wordt met veel liefde en zorgvuldigheid ingepakt als een cadeautje voor jezelf, je mini of een ander.

Laat een review achter of tag ons op de sociale media @studio97_ninetyseven. Op onze Instagram en Facebook zijn daarnaast de nieuwste ontwikkelingen te volgen.

Super leuk als je iets bij ons bestelt!

Liefs Britt

Studio 97 op Instagram

Menu