Studio 97 pre loved

Second hand

Studio 97 is een duurzaam label dat future proof te werk gaat. Om tegemoet te komen aan de behoeftes van de huidige generaties zonder hiermee tekort te doen aan volgende generaties. Er wordt voor de collecties gebruik gemaakt van kwalitatief goede en fijne stoffen. Kwaliteit is een van onze belangrijke pijlers.

Dit maakt dat we vanaf 2023 naast onze nieuwe collecties gaan werken met pre loved items, oftewel ‘Studio 97 pre loved’. Hoé gaaf! De combinatie van de kwaliteit en tijdloosheid van onze items maken de Studio 97 collecties uitermate geschikt voor het doorgeven aan de volgende generaties.

Het kopen en beschikbaar stellen van pre loved items kunnen een flinke milieuwinst opleveren. Spullen hergebruiken verlengt namelijk de levensduur en zorgt ervoor dat er niks nieuws gemaakt hoeft te worden. Zo bespaar je grondstoffen, energie en afval. Hartstikke milieubewust en future proof dus!

Hoe doe jij mee?

Uiteraard is het mogelijk om onze pre loved items te shoppen, maar naast het shoppen kan ook jij Studio 97 pre loved items aan mij beschikbaar stellen! Op deze manier draag je jouw steentje bij voor het behouden van een mooie wereld. Als dank hiervoor krijg je een kortingsbon met een waarde tussen 15% en 25% die je kunt besteden op één item uit de nieuwste collectie.  De waarde van de kortingsbon is afhankelijk van de conditie en de originele prijs van het item. Jouw pre loved item kun je hieronder aanmelden, er zal dan beoordeeld worden of het item geschikt is om een extra ronde mee te gaan. Indien akkoord kan het verzonden worden en krijg jij de kortingsbon.

Bij vragen mag je mij altijd mailen of via sociale media benaderen!

Samen voor een duurzame wereld waarin alle generaties in vrijheid kunnen opgroeien 💜

 

 

Bestanden uploaden

Upload hieronder je foto's van het product. Zorg dat deze zo scherp en duidelijk mogelijk het product weergeven. Je kan in totaal 3 bestanden uploaden van maximaal 3 mb per bestand.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.

Onze pre-loved producten

Er zijn op dit moment geen Pre-loved producten in onze webshop.

Free shipping

Wij bieden gratis verzending aan voor al onze klanten uit Nederland bij bestellingen vanaf 100 euro.

Great service

Wij helpen je graag bij vragen, voor, tijdens of na het plaatsen van een bestelling.